SRB ENG
POČETNA O NAMA VUCOMM KONTAKT
 
PETROLFISCALTRAFFIC
 
O NAMA
Po čemu smo jedinstveni
 
Kompanija VUCOMM je specijalizovana za projektovanje rešenja MultiServisnih LAN i WAN mreža upotrebom najnovije generacije komunikacione i IP  video sigurnosne opreme.

Tri komponente odlikuju način rada kompanije VUCOMM:

ISKUSTVO
26 godine uspešnog rada na polju komunikacionih i video sigurnosnih mreža garantuje da je VUCOMM kompanija koja se odlikuje kvalitetom koji  je potreban najzahtevnijim klijentima. To traje skoro četvrt veka. To je iskustvo.

POUZDANOST
Pouzdanost kompanije se odlikuje u pouzdanim ljudima i pouzdanoj opremi. Od idejnog rešenja do implementacije opreme stručnjaci VUCOMM-a pomažu korisniku u pronalaženju najboljeg rešenja za njegov zahtev. I posle toga, nastavljamo da brinemo o korisniku. To je pouzdanost.

PODRŠKA
VUCOMm saradjuje sa specijalizovanim kompanijama koje proizvode profesionalnu video sigurnosnu i komunikacionu opremu, uz direktnu podršku proizvođača. Iskustvo i obučenost inženjera VUCOMm-a garantuju uspešan rezultat projekta. Korisnik zna koga može da konsultuje o svom razvoju. Već 26 godine. To je podrška.    
 
Nemačka kompanija MOBOTIX AG je, još od svog osnivanja 1999. godine, poznata kao vodeća kompanija u tehnologiji mrežnih kamera.

Mobotix isključivo proizvodi megapiksel kamere već dugi niz godina i smatra se liderom na globalnom trŽiŠtu video sistema visoke rezolucije.

VUCOMM je dugogodiŠnji partner MOBOTIX-a. MOBOTIX kamere su decentralizovane arhitekture. Šta to znači?U svaku Mobotix kameru je ugrađen brži kompjuter,čime je Mobotix kamera samostalni sistem koji reaguje i snima na sopstvenu MicroSD karticu ili mrežni NAS. Nije potrebno kupovati nikakav dodatni video softver ni licence s obzirom da su sve funkcije već integrisane u Mobotix kameri.Koncept decentralizacije čini video sisteme visoke rezolucije jeftinijima.

Kamere sa dva sočiva omogućavaju pokrivanje dva prostora istovremeno,uz dvosmerni zvuk.Temperaturni senzor, senzor buke,svetlosti i vibracija čine Mobotix kameru multifunkcionalnim sistemom.

Fenomenalan kvalitet slike daje precizne detalje na slici. Jedna Mobotix kamera sa senzorom 5 megapiksela može da snimi oko 50 puta više detalja nego kamera analognog sistema i,zbog toga je moguće pokrivanje do 360 stepeni površine sa jednom kamerom,sto zatim smanjuje broj potrebnih kamera i,sto je najvažnije ,smanjuje troškove.
 
 
POČETNA O NAMA VUCOMM KONTAKT